Ograja iz nerobljenih desk (07.01.2020)

Iz naših tipskih izdelkov si lahko izdelate takšno ograjo iz nerobljenih desk, s poljubnim številom desk (dve, tri ali štiri), ki jih privijačite na osno na 200 cm zabite ošiljene količke. Za to potrebujete nerobljene deske dimenzije 3x25-30x400 cm in ošiljene stebre fi 12x150 cm. Deske so poskobljane in odrezane na nazivno dolžino. Dodatno vam lahko ponudimo tudi nerjaveče lesne vijake za montažo po ugodni ceni.

Po naročilu vam lahko naredimo tudi vrata z okovjem - tečaji in zapahom ali pa samo sestavne dele za okvir vrat in nadolžino narezane deske za vrata (na primer 100 cm) in si jih sestavite sami.

Tipska izdelka :

- nerobljena deska 3x25-30x400 cm   26,81 €/kos z DDV

- ošiljen steber fi 12x150 cm                 11,07 €/kos z DDV

IMONT

Globinska impregnacija lesa

V primerjavi z nekaterimi drugimi materiali ima les edino pomanjkljivost, da je v primeru uporabe na prostem in vlažnem ali v dotiku z zemljo izpostavljen vplivu lesnih gob in insektov, ki les razkrajajo. Proti tem škodljivcem je les možno kemično zaščititi. Ta kemična zaščita lesenih produktov, ki se uporabljajo na prostem ali v dotiku z zemljo je glavni in najpomembnejši del našega proizvodnega  programa. V našem podjetju izvajamo najučinkovitejšo tehnologijo za kemično zaščito lesa, to je impregnacijo lesa v kotlih pod pritiskom, katera doseže najglobljo kemično zaščito lesa.

Takšna globinska impregnacija lesa pomeni:

  • večjo obstojnost lesa
  • daljšo življenjsko dobo končnega izdelka
  • še vedno naraven videz